De lente is begonnen!

14-04-2024
{"en": "A drink on a terrace in spring", "nl": "Drankje op terras in lente"}

undefined

Eindelijk is het weer zo ver... De lente is woensdag ingegaan. Alhoewel, als we uitgaan van de meteorologische lente dan. Anders zou die pas beginnen op 20 maart. Maar het weer zegt genoeg. Je ogen werden deze week getrakteerd op een schitterende blauwe lucht en je huid op heerlijke zonnestralen. Tijd om dus het terras klaar te maken. Of eigenlijk zou die al klaar moeten staan!

 

Ieder jaar is die eerste lentezon natuurlijk het startsein om weer op het terras te gaan zitten. Dat betekent dat horecabedrijven meer gasten over de vloer kunnen verwachten. Tijd om je dus goed voor te bereiden. Uiteraard hebben wij de oplossing om de drukte in de keuken aan te kunnen. Via Top-Chefs kan je binnen een mum van tijd een shift uitzetten voor bijvoorbeeld het weekend. Vervolgens kunnen de chefs reageren en voor je het weet heb je een extra kok voor jouw horecabedrijf! 

 

Voorbereiden is dus eigenlijk problemen voorkomen! Meld jouw bedrijf snel aan via de werkgeverpagina.

 

Artikel delen

Download de Top-Chefs app

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan met de app van Top-Chefs? Download nu de app helemaal gratis en maak een profiel aan. En onthoud; wij doen jouw administratie!

  • 1
    Download de app.
  • 2
    Registreer je binnen enkele minuten.
  • 3
    Starten maar!
Download de app in de app store
Download de app in google play
Sfeerafbeelding