De start van een nieuw strandseizoen!

14-04-2024
Auteur: Tony van Veen

undefined

Wat wellicht niet iedereen weet, is dat de voorbereidingen voor een nieuw strandseizoen in volle gang zijn. Voor strandtenten is dit een spannende tijd, waarin alles op alles wordt gezet om gasten een onvergetelijke ervaring te bieden. Een van de cruciale elementen om dit te bereiken, is het samenstellen van het juiste personeelsteam. De volgende strandtenten maken gebruik van Top-Chefs en begrijpen als geen ander hoe belangrijk de juiste medewerkers zijn:


- Club Zand, Castricum
- Strandhuys IJzeren Man
- Strandpaviljoen Zoomers aan Zee, Castricum
- Strandpaviljoen De Golfslag, 's-Gravenhage
- Strandpaviljoen Luchtig aan zee, Wassenaar
- Strandpaviljoen de Sstern, Callantsoog
- Strandpaviljoen Ballum, Ballum
- Strandpaviljoen Woest, Callantsoog
- Restaurant At Sea, Dronten
- Strandpaviljoen Zee van Tijd, Julianadorp
- Strandpaviljoen Zee en Zon, Katwijk
- Bubbels Beach, Noordwijk
- Panama Beach, 's-Gravenhage
- West aan zee, West-Terschelling


Horecaondernemers moeten overal rekening mee houden met het voorbereiden van hun strandtenten voor het aankomende seizoen. Om het wat makkelijker voor jou te maken, geven wij enkele tips weg!


Vroeg werven

Begin op tijd met de werving van nieuw personeel. Het is essentieel om genoeg tijd te hebben zodat je team klaar is voor de drukte. Zo kan je jouw horecabedrijf gemakkelijk aanmelden via de app om vervolgens diverse shifts uit te zetten.


Flexibiliteit en stressbestendigheid

Het strandseizoen kan hectisch zijn. Zorg ervoor dat je medewerkers flexibel en stressbestendig zijn, zodat ze goed kunnen omgaan met onverwachte situaties. Onze chefs zijn wel wat gewend!


Contracten

Omdat je met een seizoen te maken hebt, is het lastig om aan personeel te komen. Overweeg bijvoorbeeld flexibele krachten. Dit kan helpen om ervaren medewerkers aan te trekken die specifiek geïnteresseerd zijn in seizoenswerk.


Strandpaviljoen


Top-Chefs begrijpt hoe belangrijk het is om het juiste personeel te hebben, vooral in de horeca. We staan klaar om horecaondernemers te ondersteunen bij het vinden van gekwalificeerde en gemotiveerde chefs voor het aankomende strandseizoen. Samen zorgen we ervoor dat jouw strandtent een succesvolle en gastvrije bestemming wordt voor alle bezoekers!

Artikel delen

Download de Top-Chefs app

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan met de app van Top-Chefs? Download nu de app helemaal gratis en maak een profiel aan. En onthoud; wij doen jouw administratie!

  • 1
    Download de app.
  • 2
    Registreer je binnen enkele minuten.
  • 3
    Starten maar!
Download de app in de app store
Download de app in google play
Sfeerafbeelding