Hoe belangrijk is Gault&Millau?

03-12-2023
{"en": "Gault&Millau", "nl": "Gault&Millau"}

undefined

De uitreiking van de Gault&Millau prijzen is een hoogtepunt voor topchefs over de hele wereld. Het is een moment waarop de culinaire prestaties van de beste restaurants worden erkend en geprezen. Als topchef is het essentieel om op de hoogte te blijven van deze uitreiking en de impact ervan op de culinaire wereld. Niet alleen de culinaire prestaties van restaurants worden geprezen, maar ook de creativiteit en passie van de chefs die deze gerechten creëren. 

 

Dit jaar was het aan Tivoli Vredenburg in Utrecht om deze schitterende awards uit te reiken. Op 13 februari zijn er winnaars uitgeroepen voor maar liefst 20 categorieën! Waarvan een aantal voor de topchefs:

 

Chef van het Jaar: Jan Sobecki

Jonge Topchef van het Jaar: Guide Braeken

New Chef on the block: Yornie van Dijk

Best Dutch chef Abroad: Nick Bril

 

De uitreiking van de Gault&Millau prijzen draagt bij aan de ontwikkeling van de industie, omdat het de verwachtingen voor voedselkwaliteit en -innovatie verhoogt. Al met al dus erg belangrijk om op de hoogte te blijven van deze uitreiking en de invloed die het heeft op de culinaire wereld. Proost!

Artikel delen

Download de Top-Chefs app

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan met de app van Top-Chefs? Download nu de app helemaal gratis en maak een profiel aan. En onthoud; wij doen jouw administratie!

  • 1
    Download de app.
  • 2
    Registreer je binnen enkele minuten.
  • 3
    Starten maar!
Download de app in de app store
Download de app in google play
Sfeerafbeelding