Maak ook jouw terras herfstklaar!

03-12-2023
Auteur: Mike Hartsink

undefined

Laatst hebben wij met jou tips gedeeld om het binnen herfstklaar te maken. Maar waarom alleen binnen? Ook buiten kan jij het terras klaarmaken voor de herfst. Daarom delen wij weer handige tips om de gasten ook buiten in de watten te leggen!


1. Terrasverwarming

Investeer in terrasverwarming om je gasten warm te houden op koelere dagen en avonden. Er zijn verschillende opties beschikbaar, waaronder staande heaters en plafondverwarming. Zorg ervoor dat de verwarming goed is geplaatst, zodat elke zitplaats warmte krijgt.


2. Dekens en kussens

Leg dekens op de stoelen zodat gasten zich kunnen inpakken als ze dat willen. Voeg ook wat extra kussens toe voor comfort. Dit geeft je terras niet alleen een gezellige uitstraling, maar houdt je gasten ook warm en comfortabel.


3. Herfstige decoraties

Versier niet alleen binnen, maar ook je terras met herfstige decoraties zoals pompoenen, gedroogde bladeren en kaarsen in warme herfstkleuren. Dit creëert een uitnodigende sfeer en laat zien dat je meegaat met het seizoen.


4. Overdekte opties

Als je ruimte het toelaat, overweeg dan om een deel van je terras te overdekken. Een luifel, tent of pergola met waterdicht materiaal beschermt tegen regen en maakt het mogelijk om zelfs op druilerige dagen buiten te eten.


5. Verlichting

Met de dagen die korter worden, is goede verlichting essentieel. Hang sfeervolle lantaarns, stringlights of kaarsen op om een warme gloed te creëren. Dit zorgt voor een gezellige en romantische sfeer.


Sfeervolle herfst


Het herfstseizoen biedt tal van mogelijkheden om je horecaterras te vernieuwen en gasten te blijven trekken. Met deze tips en jouw aangepaste menu kan je ervoor zorgen dat je terras een gastvrije en gezellige plek blijft, zelfs als de temperaturen beginnen te dalen. Geniet van een knusse herfst op je terras en verwelkom gasten in stijl!

Artikel delen

Download de Top-Chefs app

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan met de app van Top-Chefs? Download nu de app helemaal gratis en maak een profiel aan. En onthoud; wij doen jouw administratie!

  • 1
    Download de app.
  • 2
    Registreer je binnen enkele minuten.
  • 3
    Starten maar!
Download de app in de app store
Download de app in google play
Sfeerafbeelding