Top-Chefs matcht horecabedrijven en chefs!

03-12-2023
{"en": "Matching the catering industry with chefs", "nl": "Horecabedrijven matchen met Top-Chefs"}

undefined

Top-Chefs is de matchmaker tussen horecabedrijven en chefs! Sinds 2017 ondersteunen wij horecabedrijven in het vinden van personeel voor in de keuken. Wij vinden de Top-Chef voor jouw open shifts. Je bepaalt zelf door wie en wanneer een shift wordt gevuld. Dus wil jij bijvoorbeeld een andere Top-Chef proberen? Geen probleem, want jij kiest! Zo kan jij elke dag weer heerlijke gerechten voor jouw klanten op tafel zetten.

 

Top-Chefs heeft een uitgebreid netwerk en jarenlange ervaring. Daardoor kunnen wij razendsnel de juiste freelance kok op de juiste plaats zetten. Door jouw aanvragen snel te koppelen aan onze chefs bespaar je tijd en kan jij je concentreren op de kwaliteit van jouw horecabedrijf. Daarnaast zorgen wij ook voor de administratie en het registeren van uren nemen wij bij jou weg door het online te registreren. Je kan in één oogopslag de uren controleren, issues aangeven en deze goedkeuren. Door gebruik te maken van ons platform creëer je een freelanceteam om jouw horecabedrijf heen zodat je altijd genoeg chefs hebt. In het platform bieden wij ook een optie aan om reviews en ratings uit te delen en direct te chatten met de Top-Chefs. Hierdoor zorg je ervoor dat je gemotiveerde en hardwerkende freelancers creëert in jouw team!

 

Registreer je gemakkelijk via de werkgeverpagina.

Artikel delen

Download de Top-Chefs app

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan met de app van Top-Chefs? Download nu de app helemaal gratis en maak een profiel aan. En onthoud; wij doen jouw administratie!

  • 1
    Download de app.
  • 2
    Registreer je binnen enkele minuten.
  • 3
    Starten maar!
Download de app in de app store
Download de app in google play
Sfeerafbeelding