Werk als freelance kok via Top-Chefs!

02-10-2023
{"en": "Freelance chef", "nl": "Freelance kok"}

undefined

Top-Chefs zoekt niet alleen de juiste chef voor een restaurant, maar ook de juiste werkplek voor een chef! In de app van Top-Chefs staan allerlei verschillende horecabedrijven met hun open shifts op jou te wachten. Je bepaalt zelf waar en wanneer je een shift draait. Dus wil jij bijvoorbeeld even op een andere locatie werken of een nieuw menu uitproberen? Dat kan, want jij kiest! Zo kan jij elke dag weer heerlijke gerechten op tafel zetten.

 

Als Freelance kok is het niet alleen heerlijk om de locatie en tijd te bepalen. Het is ook erg handig dat er een handige urenregistratie in de app staat. Voor je het weet staat het geld op je bankrekening. Je hoeft verder niet voor de app te betalen en Top-Chefs regelt ook nog eens de administratie.

 

Registreren is zo gedaan. Binnen een paar tellen kan jij aan de slag en krijg je wekelijks uitbetaald. Registreer je nu gemakkelijk via de Top-Chefs app in de App Store.

Artikel delen

Download de Top-Chefs app

Kan je niet wachten om aan de slag te gaan met de app van Top-Chefs? Download nu de app helemaal gratis en maak een profiel aan. En onthoud; wij doen jouw administratie!

  • 1
    Download de app.
  • 2
    Registreer je binnen enkele minuten.
  • 3
    Starten maar!
Download de app in de app store
Download de app in google play
Sfeerafbeelding